
Linguini met Mosselen 🍝🦪
Share
Linguini met Mosselen 🍝🦪
Ingrediënten:
- 500g Linguini 🍝
- 800g Mosselen 🦪
- 2 sjalotten, dun gesneden 🧅
- 1/3 kopje Markou Olijfolie met Knoflook 🧄
- 120 ml droge witte wijn 🍷
- 1-2 eetlepels Markou Olijfolie met Chili 🌶️
- 4-6 eetlepels fijngehakte verse platte peterselie 🌿
Bereiding:
Breng 6 liter gezouten water aan de kook en kook de linguini 8 minuten. Verhit ondertussen de Markou Olijfolie met Knoflook in een pan en bak de sjalotten 3-4 minuten tot ze zacht en doorschijnend zijn. Voeg de mosselen en witte wijn toe, dek af en laat sudderen tot de mosselen open zijn. Meng de gekookte pasta door het mosselmengsel en voeg de Markou Olijfolie met Chili en gehakte peterselie toe. Roer alles goed door en garneer eventueel met citroenschil of extra peterselie. 🍝🦪
Wil je dit recept ook proberen met de heerlijke Markou Olijfolie met Knoflook en Markou Olijfolie met Chili?
👉 Bestel ze hier en maak je gerecht compleet!