Linguini met Mosselen 🍝🦪

Linguini met Mosselen 🍝🦪

Linguini met Mosselen 🍝🦪

Ingrediënten:

Bereiding:
Breng 6 liter gezouten water aan de kook en kook de linguini 8 minuten. Verhit ondertussen de Markou Olijfolie met Knoflook in een pan en bak de sjalotten 3-4 minuten tot ze zacht en doorschijnend zijn. Voeg de mosselen en witte wijn toe, dek af en laat sudderen tot de mosselen open zijn. Meng de gekookte pasta door het mosselmengsel en voeg de Markou Olijfolie met Chili en gehakte peterselie toe. Roer alles goed door en garneer eventueel met citroenschil of extra peterselie. 🍝🦪

Wil je dit recept ook proberen met de heerlijke Markou Olijfolie met Knoflook en Markou Olijfolie met Chili?
👉 Bestel ze hier en maak je gerecht compleet!

Terug naar blog